54 de cupluri din Zalău au sărbătorit nunta de aur în Parcul Central

Ionel Ciunt, Primarul Municipiului Zalău, a felicitat azi, 3 Septembrie, în cadrul unui eveniment organizat în amfiteatrul din Parcul Central Municipal, cele 54 de cupluri care anul acesta aniversează NUNTA DE AUR.
Acest eveniment a fost marcat printr-un program artistic, iar cuplurile au primit din partea Primăriei Municipiului Zalău o diplomă aniversară, un buchet de flori și o atenție financiară. Programul artistic a fost susținut de Fanfara “Promenada”, dirijor Lucian Pop și de Ansamblul Artistic Profesionist “Porolissum”, alături de soliștii vocali Claudiu Costinaș, Rodica Pop Seling și Vasile Coca, dirijor Ionuț Dîrjan, coregrafi Gabriela și Marin Hossu.
„În anii precedenți, premierea cuplurilor care aniversau nunta de aur avea loc în cadrul ședinței festive organizată de Zilele Municipiului Zalău. Anul acesta, având în vedere situația creată de pandemie, acest eveniment a fost anulat, iar suma alocată a fost redirecționată familiilor tinere pentru plata serviciilor oferite de bonă. Cu toate astea, nu am vrut ca anul să treacă fără a marca NUNTA DE AUR, moment important pentru fiecare dintre dumneavoastră… Cel mai frumos și prețios cadou pe care îl poți oferi cuiva este TIMPUL – să-i oferi din timpul tău. Dumneavoastră v-ați făcut unui altuia acest cadou frumos și v-ați oferit fiecare celuilalt, până acum, 50 de ani din viață. Dragostea, înțelepciunea, răbdarea, respectul reciproc și credința sunt lucrurile care v-au ajutat să treceți peste toate obstacolele și să ajungeți, iată, să aniversați nunta de aur… Vă felicit și vă doresc multă sănătate, bucurii și împliniri!”, a transmis Ionel Ciunt, Primarul Municipiului Zalău, în cadrul evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.