Viceprimarul Teodor Bălăjel precupat de amenajarea sensului giratoriu de la intrarea dinspre Meseș

La începutul lunii, viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel, anunță că trebuie să fie gata lucrarea complexă de reamenajare a sensului giratoriu de la intrarea în Zalău dinspre Cluj, care va avea și rolul de carte de vizită pentru orașul nostru. De aceea, scopul este ca acest sens giratoriu să nu fie doar util, ci și foarte frumos.
„Ne-am asigurat că dăm cea mai bună calitate și vizibilitate noii amenajări, cu gazon și arbuști, flori, elemente de construcție decorative, iluminat stradal și arhitectural. Cine intră în Zalău dinspre Cluj va ști că intră într-un oraș civilizat. Am reușit să facem modernizări de amploare și continuăm la scară mare cu lucrări cuprinzătoare pentru a face Zalăul cât mai funcțional și mai frumos, inclusiv cu intervenții consistente și în cartiere.
Abordarea complexă din punct de vedere al arhitecturii pentru o intrare în Zalău cât mai reușită a fost posibilă prin parteneriatul pe care l-am încheiat cu firma Cemacon, care finanțează această lucrare. Tot împreună cu Cemacon vom amenaja și sensul giratoriu din care se intră din direcția Panic, unde se intră și pe Șoseaua Ocolitoare. Îi mulțumesc pentru implicare domnului director general, Daniel Șologon, și domnului Dan Costea, care și-au arătat disponibilitatea ca Cemacon să susțină și alte amenajări importante pentru Zalău”, a transmis viceprimarul Teodor Bălăjel. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *