Alte amânări pe lotul Poarta Sălajului – Zalău – Nușfalău, CNAIR a suspendat, din nou, licitația

Din nou despre Autostrada sălăjeană și din nou cu vești proaste. Pentru că, atât timp cât în fruntea ministerului se află Sorin Grindeanu iar Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) nu face nimic, rezultatele nu pot fi altele… din păcate pentru sălăjeni.
Lotul Autostrăzii cu Tunelul Meseș este parcă blestemat de incompetența autorităților și a ministrului PSD Grindeanu.

Pe scurt, iată istoricul #reușitelor lui Sorin Grindeanu de când a venit la Ministerul Transporturilor:
⭕️ A anulat prima licitație pentru construirea tronsonului în ianuarie anul acesta, după ce și-a dat seama (❗) că au crescut prețurile la materiale de construcție.
⭕️ Apoi, a făcut o a doua licitație, la care a crescut din pix termenul contractual de la 3 ani la 6 ani și jumătate, așa, ca să fie sigur că nu vom circula pe autostradă între Cluj, Zalău și Oradea mai devreme de 2030.

Termenul inițial era 6 aprilie, prelungit pentru miercuri 26 aprilie. Constructorii interesați au depus nu mai puțin de 235 de nelămuriri cu privire la studiul de fezabilitate, ceea ce arată cât de #profesionist a fost întocmit acest studiu. De altfel, CNAIR răspunde în bătaie de joc acestor cereri și amână depunerea ofertelor pe data de 5 Mai. Iar astăzi, la termenul limită, CNAIR suspendă, din nou, licitația.

Incompetența și indiferența ministrului Grindeanu și ale autorităților îi lovește din nou pe sălăjeni.

Comunicat de presă emis de USR Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *