Polițiștii de la Ordine Publică Zalău au prins în trafic un șofer de taxi drogat și cu droguri la el

Luni, 8 mai a.c., în jurul orei 22.50, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Zalău, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au depistat și oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani, din Zalău.

În urma efectuării unui control, polițiștii au descoperit aruncate lângă autoturism un cântar electronic și o pungă care conținea o substanță alb-transparentă, despre care există suspiciunea că face parte din categoria celor care produc efecte psihoactive și sunt interzise la deținere.

În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că bărbatul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv. Acestuia i-au fost prelevate probe biologice, în vedere stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținerea de droguri de risc pentru consum propriu fără drept, efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a produce efecte pshihoactive şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub efectul substanţelor psihoactive, iar întreaga cantitate de substanțe a fost ridicată.

Întreaga documentație a fost înaintată polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: Comunicat de presă emis de IPJ Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *