Vășcan Augustin a câștigat un nou mandat de primar al Comunei Poiana Blenchii

Cetățenii comunei Poiana Blenchii au ales pe 9 iunie continuitatea și au votat cu primarul social-democrat Vășcan Augustin, care a câștigat un nou mandat de primar cu un scor de 56,96% (401 voturi).

Rezultatul primarului Vășcan Augustin este unul foarte bun, reușind să obțină pe 9 iunie cu 155 de voturi mai mult față de alegerile locale din 2020. Este un semn că cetățenii apreciază tot mai mult munca depusă de actuala conducere a Primăriei.

Contracanditatul său liberalul Birtaș Augustin a obținut doar 303 voturi (43,04%).

La Consiliul Local Poiana Blenchii, rezultatele sunt următoarele:

PSD – 342 voturi 48,86% (4 consilieri)

PNL – 278 voturi 39,71% (4 consilieri)

PMP – 54 voturi 7,71% (1 consilier)

„Dragi cetățeni ai comunei Poiana Blenchii, vin în fata D-voastră sa va mulțumesc pentru modul în care ați privit alegerile din 9.06 și ați participat la vot, un drept constituțional câștigat de Poporul Român în 1990, dreptul oricărui cetățean de a alege și de a fi ales. Indiferent de opțiunea D voastră eu va mulțumesc.
Multumesc tuturor celor care au ales echipa noastră de primar și consilieri locali.
Votul D-voastră ne onorează și ne responsabilizeaza, astfel încât suntem obligați sa continuam proiectele începute și sa privim spre altele noi astfel încât prin munca sa putem ridica calitatea vieții în comuna noastră. Doresc tuturor mult succes și sănătate” – transmite primarul Vășcan Augustin. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *