Rezultate Evaluare Naţională Sălaj 2024. Fără nicio notă de 10

Rezultate Evaluare Naţională Sălaj 2024. Elevii de clasa a VIII-a din Sălaj, care au susținut săptămâna trecută Evaluarea Națională 2024, află astăzi ce note au obținut și, în funcție de acestea, își vor stabili opțiunile pentru admiterea la liceu.

Elevii claselor a VIII-a au susținut săptămâna trecută examenele scrise la limba și literatura română și matematică, iar astăzi află primele rezultate la Evaluare Națională 2024.

Notele vor fi afișate pe site-ul Ministerului Educației pe edu.ro, în secțiunea specială Rezultate Evaluare Națională 2024 și pe pagina de internet a Inspectoratului Școlar Judeţean Sălaj. Accesarea acestora se face prin intermediul unui codul unic de candidat, primit de fiecare elev în parte după prima probă scrisă de la Evaluare Națională 2024.

Cele mai mari note obținute de elevi de la CNS Zalău

Cea mai mare medie din Sălaj este 9,80 și aparține unui elev de la Colegiul Național „Silvania” Zalău.

A doua cea mai mare medie a fost 9,77, fiind obținută de trei elevi de la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău, Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu” Zalău și Colegiul Național „Silvania” Zalău.

Alte două medii de 9,75, au fost obținute de elevi de la Școala Gimnazială „Iuliu Maniu” Zalău, respectiv de la Școala Gimnazială „Silvania” Șimleu Silvaniei

La nivelul județului, au fost 40 de medii egale sau peste 9,50.

Cea mai mică medie este a unui elev de la Școala Gimnazială nr.1 Pusta, care a fost notat cu 1,30 la Limba română și 1 curat la Matematică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *