JIBOU: Viceprimarul Vlad Pașcalău, întâlnire importantă cu directorul general ANL București

Aflat într-o vizită de lucru la București, viceprimarul Jiboului, Vlad Pașcalău s-a întâlnit cu echipa de conducere a Agenției Naționale a Locuințelor, discuții la care a participat și directorul general Ionel Emanuel Oproiu.

In cadrul discuțiilor, viceprimarul Orașului Jibou, Vlad Pașcalău, a prezentat situația lucrărilor și și-a luat anagajamentul pentru racordarea la utilitățiel publice, astfel încât până la finalul anului proiectul să fie finalizat. Cel târziu până la finalul anului, Primăria Jibou va începe repartizarea locuițelor pentru tineri.

„Proiectul blocului de locuințe ANL este o investiție importantă pentru orașul nostru. Am avut o întâlnire importantă cu conducerea ANL București și sunt bucuros să anunț că până la finalul anului vor reuși să repartizăm cele 16 locuințe pentru tinerii din comunitatea noastră”, transmite Vlad Pașcalău. 

Primăria Orașului Jibou a câștigat o finanțare guvernamentală pentru construirea unui bloc ANL pentru tineri. Contractul de finanțare a fost semnat în septembrie 2021 la București de către viceprimarul Vlad Pașcalău.

Blocul de locuințe va avea suprafața construită la sol de 297,10 mp, format din o scară cu unități locative: 15 apartamente cu două camere și 1 apartament cu 1 cameră.

Blocul va fi realizat pe structura în cadre, zidărie de tip GVP, tâmplărie PVC, termoizolație din vată bazaltică de 10 cm a pereților și termoizolație peste ultimul planșeu din polistiren extrudat 25 cm. Fiecare apartament va fi asigurat cu centrală termică murală.

Valoare totală a investiției este de 4.931.628,39 lei (aprox. 1 milion euro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *