Accident rutier la ieșire din municipiul Zalău spre Meseș

La data de 10 iulie a.c., la ora 14.24, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, la ieșire din municipiul Zalău, spre Meseș, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au constatat că, un tânăr de 20 de ani, din orașul Luduș, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Zalău – Cluj-Napoca, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, la efectuarea manevrei de întoarcere a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani, din localitatea Treznea, județul Sălaj.

În urma impactului, bărbatul de 35 de ani a suferit leziuni ușoare, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *