Alin Demle, atac la adresa președintelui PSD, Marcel Ciolacu

Fost secretar și actual vicepreședinte al PSD Sălaj, Alin Demle, în prezent consilier județean, a făcut zilele trecute o postare pe pagina personală de Facebook în care îl ironizează pe liderul PSD și premierul României, Marcel Ciolacu și pune la îndoială capacitățile acestuia de a câștiga cea mai înaltă funcție din stat – președinția României.

Deși până acum, liderul Marcel Ciolacu, a câștigat toate rândurile de alegeri în mandatul său la conducerea PSD, se pare că are cotestatari chiar din Sălaj, unde candidatul PSD a pierdut pentru a doua oară consecutiv funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj.

Redăm mai jos mesajul postat din 4 iulie pe Facebook.

„Se aude aici prin Grecia ca,iar a pierdut Ciolacu meciul cu Ciuca!!!Arunca cineva prosopul ala pana nu vine ambulanta??🫣Dupa ce l-a salvat de la Ko..acum pierde Ciolacu fiecare meci pe care tot el il solicita..Trist dar adevarat!”, scrie Alin Demle pe Facebook.

Rămâne de văzut dacă astfel de reacții pot fi analizate în cadrul Comisiei de etică din cadrul PSD Sălaj și dacă se vor da eventuale sancțiuni, deoarece tipul acesta de ieșiri publice pot aduce prejudicii grave de imagine partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *