Rotary Club Zalău Millenium au împărțit gratuit ghiozdane complet echipate

Membrii Rotary Club Zalău Millenium, alături de președintele Andrei Frățilă, au oferit gratuit copiilor ghiozdane comple echipate cu rechizitele necesare pentru începerea anului școlar.

Rotary Club Zalău Millennium a fost înființat în vara acestui an, pe 11 iunie, când un grup de tineri s-au hotărât să devină o voce nouă rotariană în Zalău.

Rotary Club Zalau Millennium este parte a Rotary International si a Rotary District 2241 Romania si Republica Moldova.

Printre membrii fondatori se numără ingineri, directori de companii, antreprenori de succes, economiști, sportivi, arhitecți, oameni realizați atât pe plan personal, cât și din punct de vedere al carierei. Scopul lor este de a contribui la dezvoltarea comunitatii.

 „🎓 Începutul anului școlar pentru multi copii presupune bucuria de a-și reîntâlni colegii, precum și emoția debutului unei noi etape. În schimb pentru alți copii acest început înseamnă frică. Frica de a nu avea posibilitatea de a-și clădi viitorul.
🤝 Din dorința de a oferi unor astfel de copii un mic ajutor și pentru a-i motiva să învețe, Rotary Club Zalau Millennium le-a dăruit ghiozdane complet echipate.
🧑‍🎓 Dragi elevi, vă dorim un an școlar plin de reușite și realizări! 🙏„, se arată în postarea publicată pe Facebook. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *