Organizația de femei a PSD Sălaj implicată activ în susținerea candidaților la prezidențiale și parlamentare

Ieri, 30 septembrie, Organizația Femeilor Social-Democrate Sălaj (OFSD) s-a reunit pentru a discuta și planifica proiectele viitoare, menite să sprijine comunitatea sălăjeană și să răspundă nevoilor reale ale oamenilor.
„Suntem dedicate și implicate în a construi un viitor mai bun pentru fiecare dintre voi. În aceste momente importante pentru România, ne exprimăm susținerea totală pentru candidatul nostru la prezidențiale, Marcel Ciolacu, un om al dialogului și echilibrului, capabil să aducă stabilitate și progres. De asemenea, susținem cu toată încrederea candidații noștri la Parlament: Ionel Ciunt, care deschide lista pentru Camera Deputaților, și Dan Ghiurco, care deschide lista pentru Senat. Ambii sunt lideri devotați, cu o vastă experiență în slujba oamenilor și a județului nostru.
Mulțumim conducerii PSD Sălaj pentru sprijinul acordat și pentru implicarea activă:
👏 #Ionel_Ciunt, președinte PSD Sălaj
👏 #Dan_Ghiurco, secretar PSD Sălaj
👏 Florin Florian, prim-vicepreședinte PSD Sălaj
👏 Călin-Cristian Forț, președinte PSD Zalău
👏 Vlad Pascalau, președinte TSD Sălaj
👏Crina Nicoleta Gusa , președinte PES Sălaj
Împreună, suntem o echipă unită și puternică, gata să facem pași concreți spre un viitor mai bun pentru fiecare dintre voi. Credem în puterea comunității, în solidaritate și în forța noastră de a aduce schimbarea de care România are nevoie.
Mulțumim tuturor pentru prezență și susținere! Împreună putem construi un viitor mai bun!”, a transmis președinta OFSD, Anda Ciobanu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *