VIDEO| Deputatul Liviu Balint alături de Mircea Geoană la lansarea candidaturii pentru prezidențiale

Candidatul independent Mircea Geoană a lansat duminică, „Angajamentul pentru România: schimbarea adevărată pentru un deceniu al renaşterii naţionale”. Geoană a vorbit despre motivele pentru care a revenit în politică.

Evenimentul, care a avut loc duminică, la Bucureşti, a început cu intonarea imnului de stat, fiind  moderat de jurnalista Sanda Nicola. Geoană nu a urcat pe scenă, arătând că vrea să fie „printre oameni şi alături de oameni”; aşa cum vrea să fie şi ca preşedinte al ţării.

Fostul adjunct al NATO, Mircea Geoană, este susținut în alegerile prezidențiale de ONG-ul Mișcarea România Renaște și Partidul România în Acțiune.

Deputatul Liviu Ioan Balint, președintele interimar al Partidului România în Acțiune filiala Sălaj a fost prezent la București alături de Mircea Geoană la momentul lansării candidaturii pentru alegerile prezidențiale.

„Mulțumesc tuturor sălăjenilor pentru acordarea semnăturilor de susținere a candidaturii domnului Mircea Geoană la Președinția României și a candidaturilor pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile parlamentare. Doamne ajută!”, a transmis deputatul Liviu Balint. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *