Peste 200 de locuri de muncă puse la bătaie la bursa organizată de AJOFM Sălaj

Peste 200 de locuri de muncă, oferite la bursa dedicată absolvenţilor. Peste 200 locuri de muncă vor fi oferite absolvenţilor promoţiei anului 2024, vineri, 11 octombrie, în cadrul bursei organizate la Zalău de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj.

‘Până la această oră au confirmat participarea la bursă un număr de 16 angajatori, oferind 208 locuri de muncă din care opt sunt pentru persoane cu studii superioare – inginer mecanic, inginer electro-comunicaţii, inginer construcţii civile şi economist’, se arată, marţi, 8 octombrie, într-un comunicat de presă al AJOFM Sălaj.

Principalele posturi oferite pentru persoanele cu studii medii sau fără studii sunt cele de operator maşini cu comandă numerică, controlor calitate, electrician, macaragiu, mecanic, agent vânzări, vânzător, instalator, muncitor în construcţii, asistent manager, şofer, îngrijitor domiciliu, bucătar, barman, ospătar şi muncitor necalificat în diverse domenii de activitate.

La sfârşitul lunii august, rata şomajului înregistrat în judeţul Sălaj a fost de 5,58%, numărul total de şomeri fiind de 5.005 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *