Au început lucrările la podul rutier peste râul Barcău în Valcău de Sus

În comuna Valcău de Jos, sub conducerea primarului liberal Ioan Roșan se face treabă bună. Munca depusă în slujba comunității a dat roade, astfel că la alegerile din 9 iunie, Roșan Ioan a câștigat un nou mandat de primar.

Recent, primarul Roșan Ioan, a anunțat că au început lucrările la podul peste râul Barcău din localitatea Valcău de Sus. Lucrările sunt realizate cu sprijinul Guvernului României și sunt finanțate de Compania Națioanlă de Investiții.

„Azi au început lucrările la podul peste râul Barcău, în localitatea Valcău de Sus, pe durata executării lucrărilor, fac apel către locuitorii de pe străzile învecinate să evite circulația peste pod. Doresc spor la muncă executantului și sperăm că de această dată să finalizăm la termen și de calitate lucrările. Mulțumim Guvernului României și Companiei Naționale de Investiții pentru finanțarea lucrărilor”, transmite Ioan Roșan, primarul din Valcău de Jos.

One thought on “Au început lucrările la podul rutier peste râul Barcău în Valcău de Sus

  1. Speram ca acesta sa fie o reusita un succes nu ca si ultimul pod executat acolo prin zona,tot pe Barcau,care lasa mult de dorit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *