Anunț de mediu – SC West Co SRL

WEST CO IMPEX S.R.L. titular al proiectului: ,,CONSTRUIRE HALĂ RECICLARE, ACCES, AMENAJĂRI EXTERIOARE, POZIȚIONARE SILOZURI DEPOZITARE MATERIALE RECICLATE, DEPOZIT, BAZIN REZERVĂ APĂ INTANGIBILĂ ȘI STAȚIE POMPE, PARCARE AUTO, BRANȘAMENTE ȘI RACORDURI LA UTILITĂȚI, ORGANIZARE DE ȘANTIER”, anunță publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de încadrare de catre Agenția pentru Protecția Mediului Sălaj, , în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: ,,CONSTRUIRE HALĂ RECICLARE, ACCES, AMENAJĂRI EXTERIOARE, POZIȚIONARE SILOZURI DEPOZITARE MATERIALE RECICLATE, DEPOZIT, BAZIN REZERVĂ APĂ INTANGIBILĂ ȘI STAȚIE POMPE, PARCARE AUTO, BRANȘAMENTE ȘI RACORDURI LA UTILITĂȚI, ORGANIZARE DE ȘANTIER”, propus a fi amplasat în com. Criseni, satul Crișeni intravilan, nr. FN, înscris în extras CF nr. 53730, jud. Salaj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Sălaj din Zalău, str. Parcului, nr. 2, jud. Sălaj, în zilele de luni până joi, între orele 08:30-16:0, vineri între orele 08:30-13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmsj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protectia mediului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *