Parlamentarii UDMR Sălaj, Seres Denes și Kovacs Irina, și-au depus la BEJ candidatura pentru un nou mandat

În cursul zilei de ieri, 10 octombrie, candidații UDMR Sălaj și-au înregistrat la Biroul Electoral Județean Sălaj dosarele pentru alegerile parlamentare.

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Dénes Seres, deputat în funcție și președinte al UDMR Sălaj, și este completată de candidații Lucza István-Attila, Kovács Zoltán-Zsolt, Pálffy Orsolya-Kinga, Szoboszlai Györk és Gál-Máté István

Lista pentru Senat este deschisă de doamna Kovács Irina, senator în funcție și președinta Organizației de Femei a UDMR Sălaj, și completată de Bara Lajos-István, Bogya Annamária și Sárközi Pál.

Preșdintele UDMR Sălaj, Dénes Seres, a declarat pentru Ziarul Monitorul de Sălaj după depunerea candidaturilor că: „Am depus lista noastră de candidați pentru alegerile parlamentare cu liste complete atât la  Camera Deputaților, cât și la Senat. Este în interesul maghiarilor din județul Sălaj să fie reprezentați în toate instituțiile statului, să păstrăm tot ce am realizat în 34 de ani, și să putem continua munca pe care am început. „Plecăm într-o călătorie” și cerem votul și încrederea comunității. Sper că nu au fost dezamăgiți de noi până acum, iar pe viitor vom încerca să facem totul pentru a fi de folos tuturor sălăjenilor”.

„Putem spune că am realizat multe în 34 de ani, am schimbat fața comunităților, avem sate moderne cu același nivel de servicii ca în orașe. Drumuri modernizate, rețele de apă și canalizare construite, clădiri publice renovate, și punem foarte mult accent pe instituțiile de învățământ care asigură condiții bune pentru copii”, a conchis deputatul Sereș Deneș. 

Senatoarea Kovacs Irina a declarat pentru Ziarul Monitorul de Sălaj după depunerea candidaturii la BEJ Sălaj că:

„Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat în Senatul României, deoarece doresc să continui susținerea unor proiecte destinate creșterii bunăstării sălăjenilor. Viața locuitorilor din județul Sălaj s-a îmbunătățit semnificat în ultimii ani datorită activității și implicării autorităților publice locale și județene susținută de reprezentanții parlamentari, dar în continuare mai există lucrări în derulare sau în faza de proiect care trebuie duse la bun sfârșit. Am convingerea că împreună cu echipa UDMR din județul Sălaj, formată din oameni competenți și responsabili, vom reuși să atragem investiții guvernamentale, private și europene, să implementăm proiecte care să dezvolte comunitățile noastre, să le facă atractive pentru tineri care să își dorească să rămână acasă și să-și întemeieze familii pe meleagurile natale.

Experiența didactică și managerială de peste 30 de ani mi-a permis ca, în calitate de vicepreședinte al Comisiei de învățământ, să sprijin și să inițiez propuneri legislative care să susțină învățământul în limba maghiară și să rezolve problemele din sistemul de educație. Am susținut fervent politicile de sănătate și a protejării categoriilor vulnerabile. Am fost co-inițiatorul a numeroase proiecte care protejează copiii și tinerii de pericolul reprezentat de consumul de droguri, țigările electronice, jocurile de noroc etc.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *