Investiție de 6,5 milioane de lei finalizată de Direcția Silvică Sălaj

Direcția Silvică Sălaj a finalizat modernizarea drumurilor forestiere Tusa și Valea Corbului aflate în administrarea Ocolului Silvic Măgura Șimleu Silvaniei.
„Investiția cu o valoare de 6,5 milioane lei este de o importanță deosebită atât pentru gestionarea fondului forestiercât și pentru comunitățile locale din zonă. Lungimea totală a drumurilor forestiere modernizate este de 6,25 km”, a transmis directorul Mihiș Viorel. 
Recepția lucrărilor a avut loc în data de 10.10.2024 în prezența reprezentanților Direcției Silvice Sălaj, ai Primăriei Comunei Sâg și ai firmei S.C.Athos Com S.R.L., executantul lucrărilor.
În ultimii ani Direcția Silvică Sălaj, condusă de directorul Mihiș Viorel, a investit peste 12,5 mil lei pentru modernizarea a 25,5 km drumuri forestiere din județ, urmând ca în perioada următoare să demareze lucrări la un alt drum forestier în lungime de 3,2 km.
Direcția Silvică Sălaj are în administrare și pază o suprafață de fond forestier de 65170 ha. Toate pădurile proprietate publică a statului, administrate de Direcția Silvică Sălaj, dețin certificarea managementului forestier în standard internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *