Val de simpatie pentru liderii PSD, Ionel Ciunt și Dan Ghiurco, pe Valea Someșului

Liderii PSD Sălaj, președintele Ionel Ciunt și secretarul general Dan Ghiurco, au făcut zilele acestea o vizită pe străzile din Jibou, unde au stat de vorbă cu oamenii. Acțiunea face parte din calendarul de activități specifice campaniei preelectorale.

Ionel Ciunt și Dan Ghiurco candidează la alegerile parlamentare din 1 Decembrie și au șanse foarte mari ca amândoi să acceadă în Parlament. Cei doi primari performanți și cu rezultate vizibile în administrația locală, au fost foarte apreciați de cetățenii cu care s-au întâlnit la Jibou.

Ciunt și Ghiurco au explicat alegătorilor importanța acestei candidaturi, care are la bază experiența acumulată în administrația locală și care poate fi transferată în Parlament, de unde să se întoarcă în bebeficiului întregului județ.

Ionel Ciunt și Dan Ghiurco, alături de tineri din cadrul TSD Sălaj în frunte cu președintele Vlad Pașcalău, au făcut o vizită și în piața agroalimentară din Jibou, unde au stat de vorbă cu producătorii locali, cu pensionarii, dar au și cumpărat diverse produse naturale.

Acțiunile preelectorale au continuat la Zalău, unde alături de membrii PSD, au luat la pas străzile orașului pentru a-și prezenta oferta electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *