Zălăuan arestat preventiv pentru tâlhărie calificată

La data de 12 octombrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Zalău, cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 23.00, în timp ce se afla în municipiul Zalău, bărbatul de 33 de ani i-ar fi aplicat unui alt bărbat, de 56 de ani, mai multe lovituri cu pumnul și, ulterior, i-ar fi sustras acestuia telefonul mobil, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

Sâmbătă, 12 octombrie a.c., bărbatul de 33 de ani a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Zalău a admis propunerea procurorului și a emis, pe numele celui în cauză, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului de 33 de ani.

_Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *