O femeie din Dăbâceni și-a înjunghiat soțul după ce au consumat alcool

Un bărbat în vârstă de 72 de ani din satul Dăbâceni, județul Sălaj, a fost ucis luni seara de soția sa, în urma unei altercații pe fondul consumului de alcool. Femeia, în vârstă de 61 de ani, este acuzată de omor și a fost reținută pentru 24 de ore.

Un incident violent a zguduit satul Dăbâceni, din comuna Ileanda, județul Sălaj, unde un bărbat de 72 de ani a murit luni seara, după ce soția sa, de 61 de ani, l-a înjunghiat. Crima s-a produs în locuința comună a celor doi, pe fondul consumului de alcool.

Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit că, la data de 14.10.2024, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se afla în imobilul în care locuia împreună cu victima, inculpata N.M., în vârstă de 61 de ani, i-a aplicat soțului său N.A., în vârstă de 72 de ani, o lovitură cu cuțitul în zona pieptului cauzându-i acestuia decesul.

În cauză s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzelor care au stat la baza decesului victimei, iar potrivit concluziilor medico-legale, moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei externe şi interne consecutive unei plăgi tăiate, penetrantă toracic cu secţiunea plămânului, între leziunea cauzată şi moartea victimei existând raport de cauzalitate directă”, precizează Sorin Emil Flonta, Prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalului Sălaj.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, iar procurorii au solicitat arestarea preventivă pentru 30 de zile. Decizia urmează să fie luată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sălaj.

Femeia de 61 de ani, este în prezent cercetată penal de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, fiind acuzată de comiterea infracțiunii de omor asupra unui membru al familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *