Liderul AUR Sălaj, Gheroghe Călătan, un exemplu de politician cu onoare! „Nu candidez, mă țin de cuvânt, așa cum am spus de la început”

Președintele interimar al AUR Sălaj, despre care toți membrii de partid au crezut că vine de la Cluj să candideze în Sălaj, anunță cu onoare că își respectă cuvântul dat și nu dorește să participe la alegerile parlamentare.

Liderul filialei AUR Sălaj, Gheorghe Călătan, a anunțat recent că nu va participa la alegerile parlamentare din acest an, în ciuda presiunilor venite din partea conducerii de la nivel național, inclusiv George Simion.

Chiar și membrii AUR Sălaj au încercat să-l convingă să candideze, însă Călătan a subliniat clar că nu are niciun interes politic personal și că intenția sa principală este să contribuie la buna organizare a filialei județene, fără să urmărească vreun avantaj electoral.

„La Sălaj am venit să dau, nu să iau așa cum au crezut unii”, a declarat Călătan.

Liderul Gheorghe Călătan a subliniat că dorința sa este de a sprijini dezvoltarea filialei și de a contribui la creșterea partidului în județ, fără a aspira la nicio funcție politică.

Gheorghe Călătan a transmis clar că are toată încrederea în deciziile conducerii naționale a AUR, care va publica lista cu candidați în județul Sălaj în perioada următoare. Aceasta va fi stabilită exclusiv de liderii de la București, fără a fi influență de filiala județeană.

Gheorghe Călătan a ținut să mulțumescă conducerii naționale a partidului AUR pentru încrederea acordată, precum și colegilor din filiala Sălaj pentru susținere.

” Promit să continui și să fiu alături de echipă și să contribui activ la organizarea și întărirea structurilor AUR din județ. Împreună vom merge înainte în organizarea filialelor AUR din județul Sălaj”, a declarat Gheorghe Călătan.

Important de menționat că de când Gheorghe Calatan a preluat AUR Sălaj, în doar trei luni, filiala județeană a înregistrat rezultate notabile într-un județ dominat de cele trei mari partide PNL, PSD și UDMR, care obțin constant între 20-25% din voturi.

În această scurtă perioadă, AUR Sălaj a reușit să câștige un mandat de primar la Meseșenii de Jos, zeci de consilieri locali în mai multe comune sălăjene, inclusiv 2 consilieri în municipiul Zalău și 2 consilieri la Consiliul Județean Sălaj.

Cu toate că mulți se așteptau ca președintele interimar să accepte o candidatură, decizia sa de a rămâne concentrat pe organizarea filialei demonstrează o abordare dedicată și altruistă, având în vedere binele comunității și al partidului, mai presus de interesele sale personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *