Partidul DREPT a depus la BEJ Sălaj listele de candidați pentru alegerile parlamentare

Partidul Dreptate și Respect în Europa pentru Toți (DREPT) a înregistrat dosarele cu candidați la Biroul Electoral Județean (BEJ) Sălaj pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie.
Astfel, la Camera Deputaților, lista este deschisă de tânărul avocat Ovidiu Gherman, iar la Senat pe primul loc candidează Ciprian Lupaș – manager. Pe locul 2 la Camera Deputaților candidează cunoscuta solistă de muzică populară Denisa Bonțe Ciocani.
Partidul DREPT Filiala Sălaj s-a format după un exod al membrilor din USR. Mai mulți membri exUSR Sălaj s-au alăturat partidului DREPT, condus de Vlad Gheorghe (fost Europarlamentar) și Cosette Chichirău (Deputat de Iași).
„Dragi prieteni, vă anunț cu bucurie că am decis să accept invitația lui Vlad Gheorghe şi Cosette Chichirău de a mă alătura partidului DREPT și a deschide lista pentru Camera Deputaților din partea DREPT Sălaj.
🗳Tot o bucurie este și faptul că ni s-au alăturat în acest proiect ambițios dl. Ciprian Lupas, care va fi cap de listă la Senat, precum și alți foști colegi cu care am colaborat foarte bine în USR.
De asemenea, artista Denisa Bonțe Ciocani, va ocupa poziția nr. 2 pe lista pentru Camera Deputaților‼️
Vom reveni în scurt timp cu detalii despre ceilalți candidați ai DREPT Sălaj pentru alegerile Parlamentare din 1 decembrie 2024.
Momentan vă spun doar că sunt oameni tineri, competenți, specialiști în domeniile lor de activitate: ingineri, IT-işti, juriști, etc”, transmite avocatul Ovidiu Gherman. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *