VIDEO| Partidul AUR a depus la BEJ Sălaj listele de candidați la alegerile parlamentare

Partidul AUR Filiala Sălaj a depus la BEJ listele de candidați la alegerile parlamentare din 1 Decembrie. La Camera Deputaților, pe locul 1 candidează Lucian Mușat, un tânăr antreprenor, lista fiind completată de Lucaci Andreea Ioana – medic (consilier municipal ales), Erașcu Bogdan – medic stomatolog, Panțiru Ioan Vasile – jurist.

„Vreau să fiu vocea și sprijinul celor mulți care reprezintă coloana vertebrală a statului, antreprenorii români, dar nu numai. A venit timpul să punem caii în fața căruței și să ducem țara acolo unde îi este locul”, transmite Lucian Mușat. 

La Senat, lista este deschisă de cunoscutul polițist Valer Kovacs Șandor și este completată de Pădurean Claudia Adriana – consilier juridic (consilier județean ales).

Fostul polițist Valer Kovacs a intrat în lupta electorală a partidului condus de George Simion, AUR, și nu a pierdut prilejul de a-i arunca mănușa electorală fostului ministru de Interne, Lucian Bode, pe care-l va înfrunta la el acasă, în Zalău, din postura de candidat pentru funcția de senator.

“Ne aflam la Zalau. Este o surpriza pentru multi. Voi candida ca senator… Imi doresc din tot sufletul ca romanii sa iasa la vot in numar cat mai mare, pe data de 1 decembrie. Pe ei trebuie sa-i batem.

El este unul dintre oamenii care mi-a aplicat o sanctiune disciplinara cand am fost in activitate. Nu este o razbunare, dar pe el trebuie sa-l batem la vot. Imi doresc din tot sufletul sa facem o schimbare, cu partidul AUR”, a fost discursul ad-hoc ținut de Kovacs pentru fanii sai virtuali de pe TikTok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *