Kovacs Irina deschide lista UDMR Sălaj la Senat – noul ei mandat va însemna progres pentru comunități

Cunoscuta prof. dr. Kovacs Irina propune sălăjenilor să o aleagă pentru un nou mandat în Senatul României pentru a continua proiectele de dezvoltare a comunităților, având în vedere reușitele ei de până acum în acest sens și inițiativele deschide deja pentru a continua.

Cu vastă experiență în educație până la cel mai înalt nivel – secretar de stat în Ministerul Educației timp de 3 ani (perioada 2017 – 2020), Kovacs Irina a dovedit preocupare și profesionalism pentru inițiative în sprijinul tinerilor, cu rezultate recunoscute.

Senatoarea Kovacs Irina a declarat pentru Ziarul Monitorul de Sălaj că:

„Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat în Senatul României, deoarece doresc să continui susținerea unor proiecte destinate creșterii bunăstării sălăjenilor. Viața locuitorilor din județul Sălaj s-a îmbunătățit semnificat în ultimii ani datorită activității și implicării autorităților publice locale și județene susținută de reprezentanții parlamentari, dar în continuare mai există lucrări în derulare sau în faza de proiect care trebuie duse la bun sfârșit. Am convingerea că împreună cu echipa UDMR din județul Sălaj, formată din oameni competenți și responsabili, vom reuși să atragem investiții guvernamentale, private și europene, să implementăm proiecte care să dezvolte comunitățile noastre, să le facă atractive pentru tineri care să își dorească să rămână acasă și să-și întemeieze familii pe meleagurile natale.

Experiența didactică și managerială de peste 30 de ani mi-a permis ca, în calitate de vicepreședinte al Comisiei de învățământ, să sprijin și să inițiez propuneri legislative care să susțină învățământul în limba maghiară și să rezolve problemele din sistemul de educație. Am susținut fervent politicile de sănătate și a protejării categoriilor vulnerabile. Am fost co-inițiatorul a numeroase proiecte care protejează copiii și tinerii de pericolul reprezentat de consumul de droguri, țigările electronice, jocurile de noroc etc.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *