Tânăr încătușat de Poliție după ce a condus beat, drogat și fără permis de conducere

Vineri, 18 octombrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 26 de ani, din localitatea Fildu de Sus, cercetat pentru infracțiuni rutiere.

La aceeași dată, în jurul orei 07.30, în localitatea Almașu, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au oprit în trafic pentru control un autoturism, la volanul căruia se afla tânărul de 26 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conduceree pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor cu efect psihoactiv.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței în organism a unor substanțe psihoactive.

Acesta va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Cercetările în cauză sunt continuate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *