Accident rutier grav cu două victime la ieșire din Sărmășag

La data de 31 octombrie a.c., ora 10:10, pe Drumul Național 1F, la ieșirea din localitatea Sărmășag, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de 29 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, pe sectorul de drum sus-menționat, nu ar fi acordat prioritate de trecere, la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga, intrând în coliziune cu un alt autovehicul, care era condus de un bărbat, de 52 de ani, din comuna Măeriște.

În urma evenimentului, două persoane au suferit leziuni și au fost transportate la o uniate medicală, pentru a li se acorda îngrijiri de specialitate. Este vorba de două tinere, de 16 și 19 ani, pasagere în autoturismul condus de bărbatul din comuna Măeriște.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier, în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.