Actualizare accident Ciocmani: Cine este femeia lovită de mașină?

O femeie a fost rănită grav într-un accident de circulaţie produs, miercuri, 15 iulie a.c., pe Drumul Naţional 1H, la primele ore ale dimineții.

Potrivit IPJ Sălaj, la data menţionată, în jurul orei 9.30, pe Drumul Naţional 1H, în localitatea Ciocmani, o femeie de 53 de ani, din comuna Surduc, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe direcția Surduc–Băbeni, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, moment în care a fost acroșată de un autoturism, condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Creaca, care circula în spatele acesteia.

În urma evenimentului, femeia a fost rănită grav. Şoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate starea de fapt.

Victima se numește Ana Pocol, locuiește în comuna Surduc și este văduvă. Ana are doi copii, un băiat și o fată. A absolvit liceul indistrial din Baia Mare și lucrează la Valen Est Industries din Surduc, producător de mobilă – materii prime, materiale, accesorii, parchete și pardoseli.

4 thoughts on “Actualizare accident Ciocmani: Cine este femeia lovită de mașină?

  1. monitorul de salaj cine spune ca s-a dezichilibrat ?
    doamna are doi baieti si nu mai lucreaza la firma
    pe care ati numito .
    informati-va inainte de a publica prostii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.