ACUZAȚII: Compania de Apă Zalău distribuie cetățenilor apă „maro”

Nu este pentru prima dată când Compania de Apă filiala Zalău este „ținta” internauților. Pe grupurile de pe rețelele de socializare apropiate PNL-ului, circulă fotografii care ilustrează cu curge apă maro de la robinet în casele zălăuanilor.

Oamenii sunt revoltați de faptul că deși au fost anunțate recent creșteri de tarife atât pentru apa potabilă, cât și pentru canalizare, costuri care vor atinge 8 lei pe metru cub, Compania de Apă Zalău oferă servicii de proastă calitate.

Și nu e pentru prima dată când se întâmplă așa. Nu este lună, aproape, să nu curgă la robinet apă mizerabilă, colorată, maro sau chiar neagră.

Recent, o investigație Recorder.ro a arătat că în mai multe localități din județul Sălaj este distribuită apă neconformă, cu bacterii și periculoasă pentru cetățeni. Singurul distribuitor de apă potabilă și canalizare din Sălaj este Compania de Apă Zalău, condusă de ani buni de membri de partid ai PNL. Este deja arhicunoscut faptul că această companie este căpușată de liberali, aici fiind angajați o grămadă de membri din PNL Sălaj, nume „sonore” în comunitatea sălăjeană.

După ce această investigație a fost mediatizată, DSP Sălaj a ieșit cu un comunicat public, în care ne transmite că totul este sub control, că apa chiar dacă are o culoare ciudată este sănătoasă.

În acest moment director este Marcel Zaharia – consilier județean PNL și secretar general al PNL Sălaj, un apropiat al ministrului Lucian Bode.

Sursa foto: Facebook Grup AGORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.