Alianța USR-PLUS a depus lista pentru Consiliul Județean Sălaj

Candidații USR PLUS – Alin Prunean, Ardelean Cosmin-Vasile, Nicolae Olar, Marcel Cosma, Marius Ilieș, Lucian Marius Goga, Cosmina Cozma, Mihai Tămaș, Adriana Chende, Iulia Dragoș – sunt o echipă de oameni care vin din diverse medii profesionale și care aduc o nouă speranță în administrația județeană, o echipă hotărâtă să schimbe localitățile din județ, stradă cu stradă, astfel încât fiecare om să fie implicat în comunitate, respectat, iar proiectele de dezvoltare, debirocratizare, infrastructură, digitalizare și transport să fie finalizate.

Alianța USR PLUS Sălaj îl susține la președinția Consiliului Județean pe Dinu Iancu Sălăjanu, candidat PNL Sălaj, prezent azi alături de echipa USR PLUS, împreună cu Florin Remus Iordache, candidatul Alianței pentru primăria Zalău, și Cosmin Cristian Viașu, președinte USR Sălaj.

Județul Sălaj are un potențial enorm de dezvoltare și poate deveni chiar un model. Are toate atuurile, de la modelul cultural și resursa umană, până la poziționarea geografică, dar toate trebuie valorificate eficient, durabil și unitar.

Sălajul este despre cetățeni, despre cei care trăiesc aici sau despre cei plecați, dar care doresc să se întoarcă ACASĂ!

Stradă cu stradă, localitate cu localitate putem schimba în bine județul Sălaj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.