Imagini spectaculoase cu altarul de vară pentru căsătorii în aer liber

Un proiect inedit al Primăriei Zalău a fost realizarea unui altar pentru căsătorii în aer liber, amplasat în Parcul Central. Proiectul a fost realizat de SC Citadin Zalău, iar lucrările au început la sfârșitul lunii februarie. Investiția este finanţată integral din bugetul local.

Spațiul în care se vor oficia căsătorii este un foișor cu fundație. Potrivit proiectului, lucrările realizate sunt: consolidarea zidului ansamblu beci, refacerea tencuirea și placarea zidurilor de piatră, executarea sistemului de drenaj pentru captarea apelor din infiltrații, execuție foișor și placarea acestuia și reparații la instalația electrică.

După încetarea restricțiilor impuse de starea de alertă căsătoriile vor putea fi oficiate și în Parcul Central Municipal.

“Am finalizat proiectul dedicat oficierii căsătoriilor în aer liber. Apreciez că prin intermediul acestei investiții vom crea un ambient plăcut ceremoniilor și îmi doresc ca acest „altar” să fie opțiunea celor care își întemeiază o familie, pentru evenimentul important din viața lor”,

a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.