Antrenorul SCM Zalău, George Zima, înainte de bătălia decisivă pentru Liga a 2-a!

Deși SCM Zalău a câștigat meciul din tur cu CSO Cugir pe teren cu scorul de 2 – 0, Federația Română de Fotbal a decis să omologheze scorul cu 3-0. Motivul este că cei de la CSO Cugir au folosit în partida de la Zalău un jucător care avea patru cartonașe calgene acumulate și era suspendat, adică fără drept de joc.

Acum lupta pentru promovarea în Liga a II-a e mai ușoară pentru SCM Zalău, iar CSO Cugir are nevoie de scor minim de 4 – 0 sau 5 – 1 pentru a merge în finală.

„Din punctul meu de vedere noua știre că am câștigat cu 3-0 nu are nicio relevanță pentru că îmi doresc să rămânem la fel de modești cum am fost aceste 2 săptămâni și să dăm dovadă de caracter, atitudine și devotament, încât să demonstrăm clar pe teren că SCM Zalău este echipa mai bună. După victoria din tur băieții sunt pregătiți din toate punctele de vedere și fiecare știe ce are de făcut pentru a ne califica în finală”, a declarat George Zima pentru Monitorul de Sălaj.

George Zima își dorește o finală SCM Zalău – Minaur Baia Mare 

Întrebat ce echipă și-ar dori să întâlnească în finală, având în vedere că Zalăul este foarte aproape de a merge mai departe la barajul de promovare, antrenorul George Zima a declarat pentru Monitorul de Sălaj că: „Îmi doresc să jucăm într-o eventuală finală cu Minaur Baia Mare. Am experiența faptului că antrenând Șimleu am întâlnit echipa din Baia Mare și o cunosc mai bine decât pe cea din Dej.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.