Ascensiunea politică a ministrului Lucian Bode – de la simplu electrician la membru în Guvernul României

Și acum despre domnul deputat Lucian Bode.

Cariere lui este strâns legată de politică. Începutul carierei îl prinde la Electrica Zalău. Electrica aparținea PD-ului. Dacă nu știți (sau vă faceți că nu știți) în Zalău anumite unități sunt împărțite politic: PD = Electrica, Compania de Ape = PSD, etc .

Mai spuneți și voi care aveți curajul să nu închideți ochii la cum se împart banii statului la lipitorii de afișe.

Colegii de la Electrica îi păstrează o vie amintire: ,, Era cuminte și sfios ca o fată mare”. De această (lipsă) calitate a profitat Il comandate: Generalul Stanca, care l-a dezvirginat politic.

A început să-i placă și s-a situat între două: și în politică și în Sindicat – da, în România se poate, dacă esti destul de (curvă) flexibil.

De această flexibilitate s-a folosit și când a mușcat mâna care l-a hrănit: A avansat în Partid ca omul lui Stanca și când a văzut că barca Amiralului ia apă, salutare stăpâne, mă întorc cu fundul la tine.

Expus la limba de lemn a politicii românești a început să reproducă comportamente care le-a văzut ( e ușor când ai o minte aerisită: noutățile se lipesc repede în spațiu gol): Generalul Stanca s-a înconjurat de argați, asta face Bode în politica sălajeană: toți care știu să scrie si să înțeleagă ce au scris sunt în planul 2.

În prim-plan au rămas doar șlapii de acum unitului PD +PNL. Cum auzea că vorbeau versați prin politică, a început să povestească și el. Dacă scuturați spusele care le-ați auzit de 1.000 de ori la televizor, din Bode rămâne același pierdut angajat pe pile de la Electrica: Nici nu aude/nici nu vede/Unde îl pui/Acolo șede.

Un om care nu a făcut nimic toată viața de adult până nu a fost împins energic în față de Stanca. Și acum e luceafărul politicii sălajene. Și da, ce doriți de la un om așa flexibil 🙂 : să nu dea vina pe șofer, pe univers, pe conjunctură, pe astre. Pentru ați asuma ceva trebuie să ai personalitate: a ta, nu a celor care au trecut prin tine.

Mai minte omul, dar nu-și bate joc de minciună: Șoferul este șeful, eu stăteam prințesă în spate (cum m-a învățat Stanca să stau). #DEMISIA!

One thought on “Ascensiunea politică a ministrului Lucian Bode – de la simplu electrician la membru în Guvernul României

  1. Asta…un nul produs dintr-un nul securist.
    Lucrul interesant ?
    Ne plac nulii…ii votam.
    Cica a inaugurat autostrada mai alaltăieri…era mai lunga panglica și alaiul pupincurist in frunte cu…NULUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.