Asociația Pro Teatru Zalău a împlinit 2 ani de activitate

Astăzi Pro Teatru împlinește 2 ani!

2 ani de la primul spectacol, 2 ani de existență.

În acești 2 ani, am militat pentru un oraș cultural, un oraș viu și un teatru al comunității.

Ce ne dorim de ziua noastră? Să vă aflăm părerea. Vrem să știm ce vă doriți de la noi pe viitor. Așteptăm propuneri și sugestii pe www.proteatru.ro/contact. Promitem să luăm în calcul orice idee sau proiect ne propuneți.

Tot astăzi vom înființa încă o echipă de voluntari: Platforma Art Voluntariat – Seniors, dedicată voluntarilor care au peste 24 de ani. Căutăm oameni pricepuți în design, editare foto/video, oameni de marketing, oameni pricepuți în comunicare și nu numai care să contribuie la dezvoltarea proiectelor noastre împreună cu ceilalți voluntari. Dacă îți dorești să faci parte din această echipă de voluntari așteptăm CV-ul tău pe adresa voluntariat@proteatru.ro

În cei 2 ani, ne-au trecut pragul peste 14.000 de spectatori și am organizat un număr de 160 de evenimente.

Urmează să venim cu proiecte și mai îndrăznețe: producții locale, școală de teatru pentru copii, un mare festival al artiștilor, spectacole de stradă, circ și multe altele.

Vrem să mulțumim persoanelor fără de care proiectele noastre nu se puteau realiza:

Mulțumim în mod special publicului!

Mulțumim voluntarilor, care au demonstrat că noua generație este pregătită și dornică să se implice în comunitate!

Mulțumim Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, care a susținut mereu proiectele noastre și care s-a dovedit mereu un bun partener!

Mulțumim Muzeului Județean de Istorie și Artă Zalău, Bibliotecii Județeane Sălaj și Casei de Cultură a Sindicatelor!

Mulțumim Primăriei Zalău și Consiliului Local pentru susținerea acordată prin încheierea parteneriatului care va rezulta în realizarea Punctului Termic – Laborator pentru Cercetare și Educație prin Teatru!

Mulțumim sponsorilor care ne-au susținut în acești 2 ani și care au înțeles că investiția în cultură este o investiție de viitor!

Mulțumim oamenilor din presă care au scris despre noi și despre proiectele noastre!

Mulțumim colaboratorilor!

Mulțumim tuturor partenerilor!

În acești 2 ani, Pro Teatru a fost steagul sub care toți acești oameni s-au ridicat și au făcut primul teatru din Zalău! Mulțumim!

#2anideproteatru #proteatru #zalau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.