Asociația Tinerilor Ortodocși Jibou ajută sărmanii în prag de Rusalii

Liga Tinerilor din Jibou este un grup ce visează să formeze viitorii lideri și oameni de valoare ai societății de mâine. Facem parte dintr-un lanț de organizații răspândite în toată țara, precum: Liga Studenților din Cluj, Organizația Tinerilor din Sibiu sau Organizația Tinerilor din Bucuresti și avem ca centru si sprijin Mănăstirea Oasa, loc în care ne reunim cu totii in mod regulat.

De asemenea, ne regăsim din punct de vedere istoric în cadrul de gândire al societății ASTRA, asociatie infiintata de catre Mitropolitul Andrei Saguna si care avea ca scop promovarea valorilor nationale si a culturii poporului roman.

In mod particular grupul nostru este fondat pe structura a trei piloni principali: cultura, spiritualitate si socializare, toate invaluite in cadrul valorilor patriotice ale poporului roman si a credintei noastre crestine.

„Odată cu prilejul sărbătorii Rusaliilor care se apropie cu pași repezi, asociația noastră a pregătit câteva pachețele speciale oamenilor cu o situație precară din comunitatea noastră!

I-am vizitat pe fiecare în parte, oferindu-le un mic dar din partea bisericii, și totodată împărtășind câteva cuvinte cu aceștia, după o lungă perioadă de carantină.

Ușor, ușor, cu ajutorul lui Dumnezeu, activitățile asociației noastre vor avea loc din nou, bineînțeles, respectând restricțiile indicate și ne bucurăm că în curând ne vom revedea cu toții, făcând ce știm noi mai bine. Doamne ajută!”,

potrivit unei postări pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.