Atacuri murdare la adresa primarului Dan Ghiurco din partea susținătorilor PMP

Alegerile locale se apropie și odată cu acestea, atacurile murdare se întețesc. De-a lungul campaniei electorale, fiecare candidat propus de partid, alături de echipa de consilieri, ar trebui să vină înaintea alegătorilor cu o viziune și un program de proiecte.

La Jibou, însă, partidul PMP a ales să joace diferit, iar atacurile la persoană nu au încetat să apară. De curând, una dintre susținătoarele candidatului PMP, Emmanuel Pop, a lansat în on-line o postare care denotă josnicia cu care acest partid alege să își conducă campania. Prin aceasta s-a urmărit ironizarea unui gest absolut firesc, și anume aceea de a te închina lui Dumnezeu.

Modul acesta de a conduce o campanie, utilizând atacul la persoană, în schimbul proiectelor, arată nivelul inadmisibil al unor candidați și ai susținătorilor acestora.
Candidatul PMP, Pop Emmanuel, este în mod direct responsabil de postările pe care membrii echipei sale le publică, ceea ce ne face să credem că dânsul și-a dat acordul și de această dată.

Privind retrospectiv, Pop Emmanuel a făcut parte, în ultimii anii, din 4 partide- PDL, PNL, ProRomânia și PMP- fapt care îi reduce considerabil credibilitatea. Imaginea afișată de către candidatul PMP, și anume aceea de tânăr politician, este falsă, din moment ce faptele sale arată că nu este decât un traseist politic.

Din păcate nu este prima dată când candidatul PSD, Dan Ghiurco, este atacat în acest fel. În luna martie a acestui an, a fost publicată o postare de pe un cont fals conform căreia dânsul ar fi fost testat pozitiv cu COVID-19. Postarea intitulată “Prima persoană din Jibou depistată pozitiv cu COVID-19”, bazată pe o știre falsă, a urmărit, ca și cea din prezent, să denigreze imaginea edilului, în speranța obținerii de capital electoral.

One thought on “Atacuri murdare la adresa primarului Dan Ghiurco din partea susținătorilor PMP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.