Avocat Iulian Popiț – Oameni de are avem nevoie în Consiliul Local Zalău

Foarte cunoscut pentru profesionalismul său, avocatul zălăuan Iulian Popiț se află printre primii pe lista pe care primarul Ionel Ciunt dorește ca zălăuanii să o voteze în 27 septembrie pe buletinul de vot pentru Consiliul Local Zalău.
Pentru Iulian Popiț, care nu are niciun istoric politic, candidatura la Consiliul Local Zalău este pasul pe care îl consideră firesc pentru a-și pune la dispoziția zălăuanilor expertiza, în interesul comunității. Este în barou din 2012 și a decis că este momentul să se implice, după succesul în activitatea profesională. La 42 de ani, Iulian Popiț are și forța și maturitatea pentru a pune pertinent umărul la demersul administrației pentru creșterea Zalăului pe toate planurile.
Candidează cu convingerea că reforma în politică este un lucru implicit, ca în orice domeniu care evoluează prin forța celor care generează ideile și acțiunea. Parcursul de până acum al administrației în fruntea căreia se află primarul Ionel Ciunt și viceprimarul Teodor Bălăjel l-au convins că aceasta este direcția corectă pentru oraș și că poate contribui la rândul său, cu priceperea din domeniile administrativ, comercial, fiscal etc. Observația lui este că atacurile opozanților PSD se concentrează doar pe un trecut ce nu are nicio corespondență în actualitate, iar echipa condusă de Ionel Ciunt chiar a dovedit că este performantă.
Iulian Popiț întregește o listă de consilieri locali în fruntea căreia PSD propune o sumă de intelectuali practicieni, capabili să impulsioneze dezvoltarea orașului.
Lista PSD pentru Consiliul Local Zalău este deschisă de dr. Amalia Găvriluț, alături de viceprimarul ing. Teodor Bălăjel, administratorul orașului Călin Forț, și de cunoscuta prof. Ioana Tuduce. Ionel Ciunt se regăsește pe listă ca o garanție a calității celor pe care îi are alături, o echipă de profesioniști de care are nevoie, să susțină proiectele pentru oraș, pentru a putea continua dezvoltarea Zalăului, pentru creșterea standardului de viață al zălăuanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.