Bănișor: Administrația locală protejează mediul înconjurător

Primăria comunei Bănișor condusă primarul Sorin Maxim pune accent pe protejarea mediului și promovează mai multe proiecte în acest sens.

Ieri, 18 iunie, primarul Sorin Maxim a primit de la firma de salubrizare 100 de recipiente pentru compost care au fost distribuite cu titlu gratuit cetățenilor din comună.

Principiul de distribuire a fost primul venit, primul servit, iar până azi au fost împărțite 85 de astfel de recipiente. Cetățenii s-au arătat foarte interesați de a realiza compost, material reciclabil pe care îl vor putea folosii în propriile gospodării.

În cursul zilei azi, 19 iunie, primarul Sorin Maxim a dat dispoziție pentru a se executa lucrări de decolmatare a șanțurilor de pe drumul județean DJ 191 E, între localitățile comunei.

„Suntem foarte atenți la cheltuirea banului public în folosul cetățenilor. În urma acordului de parteneriat cu Consiliul Județean, din sumele alocate pentru deszăpezire, banii rămași necheltuiți pentru deszăpezire sunt utilizați la decolmatarea șanțurilor pe drumul județean, în extravilanul localităților”, a transmis primarul Sorin Maxim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.