Bănișor: Primarul Sorin Maxim a depus un proiect la CNI pentru asfaltarea a 7 km și 4 poduri

In 10.07.2020, primarul Comunei Bănișor, Sorin Maxim, a redepus la CNI SA solicitarea de finanțare pentru „MODERNIZARE STRAZI, DRUMURI COMUNALE SI CONSTRUIRE PODURI PESTE VALE IN LOCALITATILE BAN, BANISOR SI PECEIU, COMUNA BANISOR”.

Acest proiect a fost initiat de administrația locală la data de 03.07.2019, prin depunerea solicitarii de finantare la Comisia Nationala de Strategie si Prognoza.

La data de 26.10.2019 a fost afisata, pe site-ul institutiei Comisiei Naționate de Strategie și Prognoză lista proiectelor declarate ELIGIBILE si care urmau sa fie finantate prin FDI (Fondul de Dezvoltare si Investitii).

Proiectul depus de primarul Sorin Maxim se aflat pe pozitia 900 dintr-un numar de 1.187 proiecte declarate eligibile la nivel national.

„Avand in vedere sistarea finantarilor pe FDI, am gasit oportunitatea redepunerii proiectului, de aceasta data la CNI SA, in cadrul Subprogramului „DRUMURI DE INTERES LOCAL SI DRUMURI DE INTERES JUDETEAN”. In cadrul acestui proiect sunt prevazute in fiecare localitate, urmatoarele lucrari: modernizarari strazi (7 km) si construirea de poduri (4). Doamne ajuta!”, a transmis primarul Sorin Maxim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.