Bărbat reținut de polițiști pentru că a furat calul unui consătean

La data de 26 octombrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit că ar fi furat un cal, din comuna Românași.

În fapt, în dimineața zilei de 26 octombrie a.c., polițiștii secției au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Românași, cu privire la faptul că, persoane necunoscute, i-au sustras un cal de la domiciliul său, cauzându-i un prejudiciu de 3.500 de lei.

În cursul zilei, în urma investigațiilor întreprinse de polițiști, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de un bărbat, de 31 de ani, din comuna Românași.

Cabalina a fost recuperată și predată persoanei prejudiciate.

Față de bărbatul, de 31 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 27 octombrie, să fie prezentat procurorului de caz cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, în vederea administrării întregului probatoriu.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.