Bode Lucian schimbă directorii din Sălaj pe bandă rulantă

ARR Sălaj are un nou șef de agenție, în persoane PMP-istului Marius Blaj – secretarul general al PMP Sălaj. Blaj este al treilea director al ARR Sălaj din ultimele trei luni, după Stegerean Pop Andrada – fosta secretară de cabinet a senatorului PSD – Gheorghe Pop și Raul Dragoș – consilier local ALDE.

Autoritatea Rutieră Română este o instituție ce se află în subordinea Ministerului Transporturilor, condus de Lucian Bode – președintele PNL Sălaj. De când Bode a ajuns la „putere”, nu mai puțin de 9 directori de instituții deconcentrate au fost schimbați. Singurul criteriu de care Bode a ținut seama, a fost carnetul de partid. Nici vorbă de calificare sau experiență în domeniu.

Unul dintre cele mai bune exemple este chiar numirea celui de al doilea subprefect, Romeo Sîrca, care „îndeplinește” una dintre cele mai „înalte calități” care îl și recomandă pentru această funcție de demnitate.

Romeo Sîrca este finul liderului PNL Sălaj, Lucian Bode, cel care declara la instalarea prefectului Țurcaș, că nu va pune al doilea subprefect în Sălaj.

O altă numire „marca Bode” este cea a lui Radu Coste la șefia RAR Sălaj. Radu Coste a fost numit șef la RAR chiar în ziua când a împlinit venerabila vârstă de 63 de ani. Radu Coste este de profesie jurist, cu studiile făcute la Spirul Haret absolvite la vârsta de 55 de ani. Și exemplele pot continua …

Cine-i Bode Lucian și alături de cine conduce PNL Sălaj?

Bode Lucian este singurul lider de partid din Sălaj care a dat cu subsemantul de mai multe ori la DNA București pentru diverse probleme. La fel și prim-vicepreședintele PNL Sălaj, Septimiu Țurcaș primarul Șimleului, are probleme cu justiția, fiind judecat într-un dosar penal la Tribunalul Maramureș pentru fapte de corupție. Nu putem să nu amintin de ultima achiziție a PNL Sălaj, cea în persoana deputatului „traseist” Liviu Balint alias „Como” din Jibou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.