Buciumi: Drumuri asfaltate în proporție de 90%

Primăria Comunei Buciumi condusă de primarul Eugen Lazăr anunță faptul că drumul spre cimitirul din localitatea Buciumi (pe la Iuliu din deal), care a fost impracticabil în ultimii 20 de ani, a devenit funcțional în urma reabilitării și asfaltării acestuia.

Administrația locală a avut grijă și a reabilitat toate drumurile de acces către cimitire, inclusiv și  drumul care duce la cimitirul din localitatea Bodia, drumuri pe care se pot circula în condiții foarte bune.

Primăria Comunei Buciumi are în diferite faze 7 proiectele de investiții, iar pe lângă sumele cheltuite din bugetul local, va fi atrasă suma de 33.800.000 lei (7.191.500 euro), atât din fonduri europene, cât și din fonduri guvernamentale.

„În perioada de aproape 8 ani de când reprezint comuna Buciumi din calitatea de primar pot să spun fără tăgadă că m-am implicat total în această muncă deloc simplă, de schimbare în bine a comunei noastre, lucru care mă motivează să merg mai departe, mulțumindu-vă totodată pentru încrederea pe care mi-o acordați”,  cu respect primar LAZĂR IOAN EUGEN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.