Centrul NoRo și Asociația Prader Willi oferă ajutor în plină criză COVID-19

Serviciile Centrului NoRo și Asociația Prader Willi din România au fost reorganizate pentru a furniza în această perioadă servicii la distanță. Astfel, continuă activitatea de consiliere psihologică, management de caz, terapie online și telefonic pentru beneficiari și familii, cu jumătate din personal, în contract cu autoritatile locale, dar la mai puțin de 40% din valoarea anterioară crizei și jumătate din angajați fiind în șomaj tehnic, dar cu voluntari 100%.

„Suntem în faza de dezvoltare a unei platforme special create pentru a oferi terapie online persoanelor cu boli rare”, transmite directorul Dorica Dan.

Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor, Centrul NoRo și Asociația Prader Willi au asigurat pachete cu alimente de bază și cu echipamente de protecție (mască, mănuși, dezinfectanți) pentru a-i susține să treacă peste provocările actuale.

Specialiștii Centrului NoRo și Asociația Prader Willi din Rom\nia realizează materiale informative pentru diferitele afecțiuni cu informațiile esențiale pentru diagnosticul respectiv în contextul COVID-19 și/sau al izolării la domiciliu.

„Am pus la dispoziția specialiștilor din sistemul public de sănătate Sălaj echipamente de extracție ADN pentru completarea resurselor de diagnosticare ale județului. Am achiziționat echipamente de protecție pentru personalul din spitale și personalul Centrului NoRo. Mulțumim celor care au făcut posibilă continuarea intervenției nostre: Autorități locale, Ashoka, Asociația Trăiește cu bucurie și firmele Expodom si Pfizer. Mulțumim tuturor!!! Nimeni nu poate lupta singur!”, transmite directorul Dorica Dan.

2 thoughts on “Centrul NoRo și Asociația Prader Willi oferă ajutor în plină criză COVID-19

  1. Felicitări echipei dv.am dori si noi un ajutor din partea dv.daca se poate suntem o familie numeroasă avem 7copii si ne-ar fi de mare ajutor. Va multumesc.

  2. Felicitari echipei si pentru cei a ce faceți bunul Dumnezeu să vă de-a multă sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.