Cine este candidatul de dreapta pentru președinția CJ Sălaj: Gheorghe Stanciu(PNȚCD) sau Dinu Iancu Sălăjeanu(PNL)

Gheorghe Stanciu, candidatul PNTCD la presedintia Consiliului Judetean Salaj, il cheama la o dezbatere publica pe Dinu Iancu, candidatul din partea PNL pentru aceeasi functie.
Oare va accepta, îi este frică sau fuge de dezbatere candidatul PNL, Dinu Iancu Sălăjeanu?
„Dat fiind ca suntem candidati la presedintia Consiliului Judetean Salaj, cea mai inalta functie aleasa din judet, avem datoria de a ne prezenta si dezbate in fata tuturor salajenilor, de dreapta sau nu, valorile partidelor noastre, proiectele de viitor si solutiile la problemele existente. Mai sunt cateva zile pana se incheie campania iar timp de o dezbatere cu Dinu Iancu inca exista”, a spus Gheorghe Stanciu (PNTCD).
„O dezbatere intre candidatul PNTCD si PNL la presedintia CJ Salaj este imperativa pentru ca salajenii sa poata alege in deplina cunostinta de cauza!
PNTCD Salaj lasa PNL sa aleaga data, ora si locul dezbaterii, singura conditie pe care o punem este ca aceasta dezbatere sa fie publica si transmisa live pe tv/internet/Facebook”, a spus europarlamentarul Cristian Terhes, presedintele PNTCD Salaj.

Pentru stabilirea detaliilor dezbaterii, PNTCD poate fi contactat la adresa de email salaj@pntcd.ro sau 0752.768.756.


Dinu Iancu Sălăjeanu – este un lăutar vechi, muzicant sau vedetă tv, cum vreți voi. Dinu Iancu este un traseist politic și un pierzător. Dinu Iancu a mai candidat pentru Consiliul Județean de două ori și în ambele rânduri a fost bătut de PSD.
De partea cealaltă îl avem pe Ghiță Stanciu, un antreprenor prosper, care a dovedit în mediul privat că poate atinge cele mai înalte performanțe. Stanciu are sute de angajați, iar firmele pe care le conduce, toate au realizat profit. Este un bun gospodar, iar activitatea antreprenorială îl recomandă pentru a conduce Sălajul în următorii patru ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.