Cine este ing. Teodor Bălăjel – actualul viceprimar al Municipiului Zalău

Teodor BALAJEL, sau popularul Teo, este inginerul vocal din Consiliul Local Zalău pe care, cel puțin în ultimii 12 ani, l-ați auzit explicând decizii, propuneri și proiecte ale administrației locale; este Omul din conducerea municipalității cu care v-ați întâlnit pe străzi, pe șantiere, la audiențe, cel căruia i-ați adresat întrebări și v-a oferit răspunsuri.
Dincolo de aparențe, Teo Balajel este un inginer cu experiență managerială, un familist convins și social_democrat autentic! Este implicat și dedicat activității sale, este gospodar și se recreează practicând apicultura. Este căsătorit, are doi copii realizați și un nepoțel. Practic, motivele sale reale de implicare în viața comunității sunt ca tinerii și copiii să beneficieze de un oraș mai curat, mai frumos, mai modern și mai ofertant.
În 2016, în urma alegerilor locale din luna iunie, Teo Balajel a fost ales de majoritatea consilierilor locali pentru a ocupa funcția de Viceprimar al Municipiului Zalău, poziție de conducere din care a reușit să se facă remarcat și să se implice activ în toate proiectele de investiții ale Primăriei Municipiului Zalău. Cunoaște administrație publică, cunoaște orașul ”ca-n palmă”, este avizat și experimentat în Urbanism și amenajarea teritoriului, coordonează de patru ani activitatea Citadin și este în linia întâi administrativă.
DA! Investițiile CONTINUĂ! Alături de Ionel CIUNT primar și de Echipa PSD pentru Zalău:
✅ Asfaltarea tuturor străzilor din Municipiu
✅ Extinderea rețelei de canalizare în toate cartierele
✅ Pietonizarea străzii Unirii
✅ Amenajarea de noi culoare de mobilitate urbană durabilă
✅ Modernizarea și extinderea rețelei de iluminat public
✅ Construirea unui terminal intermodal Gară-Autogară
✅ Modernizarea Autobazei Transurbis (modernizare platform și clădiri) și achiziția de echipamente și dotări pentru asigurarea mentenaței optime a autobuzelor
✅ Amenajare parcare terană și supraterană în parcarea adiacentă clădirii Primăriei Municipiului Zalău
✅ Amenajarea de noi puncte subterane de colectare a deșeurilor
✅ Modernizarea zonelor degradate din Municipiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.