CINEMA DRIVE/Primul film la cinema în aer liber, e „SOLD OUT”

Primăria Zalău în parteneriat cu centrul comercial Zalău Value Center organizează pentru prima dată evenimentul Cinema Drive 2020, un concept inedit de proiecții de filme în aer liber pe un ecran gigant.

Evenimentul Cinema Drive 2020 va debuta mâine, 26 iunie de la ora 21.30 cu filmul 🎬 #Avengers Endgame.

Reprezentanții Zalău Value Center au transmis pe Facebook că locurile la primul film sunt epuizate:

„Dragi prieteni, toate locurile pentru filmul  #Avengers Endgame de vineri, 26 iunie, au fost EPUIZATE‼️ Vă mulțumim că sunteți alături de noi în acest proiect îndrăzneț‼️ 🤩❤️
Rămâneți aproape, am pregătit filme 🎥 în fiecare zi a săptămânii, încât să vă puteți bucura în număr cat mai mare de #ExperiențeDeNeuitat la #ZalauValueCentre.”

Zălăuanii se bucură de filme în are liber până în toamnă

Evenimentul Cinema Drive 2020 se ogranizează în perioada 26 iunie – 2 octombrie 2020, prin realizarea de proiecții cinematografice în intervalul orar 21.30 – 24.00, pentru un număr maxim de 200 de autoturisme și 100 de persoane pe locuri amenajate în gradenă.
Locația desfășurării evenimentului este parcarea Centrului Comercial Zalău Value Center situat pe Bulevardul Mihai Viteazul.

Organizatorul va asigura respectarea măsurilor speciale de prevenire a infecției cu coronavirus impuse de autoritățile competente.

Primăria Municipiului Zalău va asigura ordinerea și liniștea pe toată durata evenimentului prin Poliția Locală Zalău, va asigura serviciile de curățenie și salubrizare a zonei de desfășurare a evenimentului.
Poliția Locală Zalău va controla accesul autoturismelor la proiecțiile de film pe baza rezervării acestora pe platforma online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.