CJ Sălaj construiește cel mai mare complex sportiv și de agrement din Zalău cu 100.000 euro

Consiliul Județean Sălaj se pregătește să aloce nu mai puțin de 500.000 lei pentru construirea unui complex sportiv și de agrement pe terenul din cartierul zălăuan Dumbrava-Nord, în suprafață de 5,2 hectare, preluat de la Ministerul Apărării. 

Cel mai probabil se va construi un complex sportiv și de agrement pe modelul celor deja construite de primarul Emil Boc la Cluj și care și-au dovedit deja eficiența, fiind foarte frecventate și folosite de clujeni.

Noul complex sportiv va fi construit în cartierul Dumbrava-Nord și va fi potrivit pentru organizarea diverselor activități sportive. Primul pas este închiderea zonei și asigurarea accesibilității. Prin urmare, la următoarea ședință de consiliu se va vota acordarea a jumătate de milion de lei, din care se pot implementa lucrările menționate anterior.

Proiectul construirii complexului sportiv și agrement este posibil cu votul și susținerea consilierilor județeni aflați în alianță PNL – UDMR. Cel mai probabil că și consilierii județeni PSD și USR vor susține implementarea acestui proiect atât de important pentru Municipiul Zalău, care deși are multe spații de joacă, duce încă lipsă de spații întinse destinate petrecerii timpului liber.

Bazin de înot, terenuri de tenis, fotbal și spații de agrement

Cel mai mare complex sportiv și de agrement din Zalău, construit în cartierul Dumbrava-Nord va avea toate dotările şi utiliţile necesare. Se are în vedere construirea unui teren sintetic de fotbal, dar şi a unui teren cu suprafaţă de iarbă naturală.

“Bazin de înot, terenuri de tenis, spaţii de agrement se vor putea regăsi în acest complex. Totul va fi definitivat după ce vom studia cu atenţie oprtunităţile şi îi vom consulta pe cei în drept să ne dea sfaturi, adică pe specialişti în proiecte”, spune preşedintele Dinu Iancu-Sălăjanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.