Claudiu Domuța, candidatul PSD la funcția de primar în Cehu Silvaniei

Claudiu DOMUȚA este Omul care #Poate#Știe și #Vrea să schimbe în #Bine destinul orașului #CehuSilvaniei!

Este un om implicat, activ și prezent în viața comunității, care a luptat și până acum din diverse posturi pentru binele comunității sale. În orașul său sunt foarte multe lucruri de realizat, de la infrastructură rutieră la proiecte culturale și educative, proiecte ce pot fi implementate doar de către administrația publică locală.

Din acest motiv, Cehu Silvaniei are nevoie de un #primar care vrea să dezvolte orașul, iar Claudiu va putea să își pună în aplicare planurile după 27 septembrie, dată la care va câștiga încrederea comunității.

Cine este Claudiu Domuța și ce a făcut el pentru Cehu Silvaniei?

Claudiu este de profesie economist, are studii superioare, master în drept administrativ și este absolvent al Colegiului Naționa din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Claudiu Domuța are 49 de ani, este căsătorit și are doi copii. Lucreză ca șef Secție Apă, Canal Cehu Silvaniei.

Claudiu Domuța are o bogată experiență politică și administrativă. Din 2008 Claudiu este președinte PSD Cehu Silvaniei, consilier local în mandatele 2008-2012, 2016-2020, dar a fost și consilier județean în mandatul 2012-2016.

Claudiu este președintele Asociației Plaiuri Codrenești încă de la înființare, din anul 2012.

Ca membru în Comisia de învățământ și cultură, Claudiu a contribuit la organizarea mai multor evenimnete culturale din oraș:

  • – Festivalul Internațional al Cântecului și Dansului Codrenesc începând cu ediția a VIII-a și până la ediția a XX-a;
  • – Festivalul Internațional de Colinde înființat în anul 2012, festival care a ajuns la VIII ediții:
  • – și multe alte activități culturale desfășurate în Cehu Silvaniei.

Claudiu Domuța este omul care a organizat și realizat înfrațirea între orașul Cehu Silvaniei și satul Fudurii Vechi din Republica Moldova, eveniment realizat în anul 2018 odată cu sărbătorirea „Anului Centenar”.

One thought on “Claudiu Domuța, candidatul PSD la funcția de primar în Cehu Silvaniei

  1. Claudiu Domuta este un om ambițios și cu bune intenții, capabil să contribuie la ieșirea din anonimat a orașului nostru. Succes, Claudiu! Să-ți ajute Dumnezeu în atingerea scopului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.