Clujeanca Luanna „mama copiilor sărmani” a împărțit materiale de iginenă în Jibou

O nouă acțiune de voluntariat și de binefacere se derulează la Jibou, unde clujeanca Luanna ajutată de tânărul Vlad Pașcalău au distribuit donații constând în materiale de igienă. Zeci de saci cu săpun, șampon, gel de duș, pastă de dinți și alte materiale au ajuns în casele jibouanilor aflați în nevoie, oameni sărmani sau bătrâni singuri.
„Cât de mișto. Este 12:30 și deja am împărțit 130 de kituri de igienă: Jibou – 50, Gherla – 80. Să va povestesc ? Deși trimitem pachete la Jibou de un an de zile, este prima oară când vin personal ! Mi am întâlnit omologul și crede-mă, unde s doi puterea crește. La Gherla au reușit sa ajungă Emma Maria și Ionut și au baricadat intrarea centrului cu 80 de pachete. Cât suntem de frumoși ?”, este mesajul transmis de Luanna Pașcu – clujeanca, care are grijă de mii de copii orfani, sărăci sau cu o situație materială precară. 
Azi dimineață, prin grija Luannei au fost trimise pachetele pline de bine, după cum urmează :
•45 de pachete La Centrul Multifuncțional Jibou
•80 de pachete către UTF Gherla
•22 pachete către @mihaela salistean responsabilă de copiii din Beclean
Acțiunile vor continua zilele care urmează la Gilău, Baciu, Dej, Cluj.

Luanna și Vlad Pașcalău – cel mai tânăr consilier local din Jibou, au realizat o axă de binefacere pe ruta Jibou – Cluj, iar prin colaborarea între cei doi, comunitățile sărace din Jibou, persoanele vârstnice beneficiază frecvent de donații. De-a lungul timpului Luanna și Vlad au distribuit la Jibou produse alimentare, dulciuri, pachete de Moș pentru copii de la orfelinat, au oferit persoanelor în vârstă materiale de igienă și protecție împotriva COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.