Comuna Meseșenii de Jos se dezvoltă într-un ritm alert – primar Alexandru Bercean

Primăria Meseșenii de Jos este condusă din anul 2016 de Alexandru Bercean, cel mai tânăr primar din județ. La doar 29 de ani a câștigat încrederea cetățenilor și a luat frâiele comunei în mână cu scopul de a crește calitatea vieții. Alexandru Bercean este născut pe 2 iunie, iar primul mandat de primar i-a fost cadoul perfect.

Astăzi în comuna Meseșenii de Jos se derulează o sumedenie de proiecte cu o valoare considerabilă, iar la finalul acestora comuna va „înflorii”.

Stadiul lucrărilor la rețea de alimentare cu apă 

La data de 01.04.2020 a fost introdusa o noua pompa în putul care alimentează localitățile Aghires și Fetindia conform debitului actual al putului.
Timp de 2 zile a funcționat pompa pentru curățarea apei din put cu deversare pe pășune iar din data de 02.04.2020 a început sa fie umplut bazinul.
Primarul Alexandru Bercean a reușit în data de 10.04.2020 să pornească rețeaua de apă în Localitățile Aghireș și Fetindia în proporție de aproximativ 75%.

Lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere în localitatea Aghireș

Lucrările de modernizare drumuri în localitatea Aghires continua fără probleme pe drumurile Berc, Singhilita și Cornis Damb conform graficului de lucrări, în maxim 2 săptămâni vom circula pe asfalt pe aceste drumuri.

În pregătire pentru a putea demara lucrările sunt în lucru drumurile Ilina, drumul vacilor, bocouhegi,drumul cimitirul vacilor, drumul pârâul albului, drumul lab, SI ALTE DRUMURI pregătirile constau în defrișări și pichetare.

LA FINALIZAREA LUCRARILOR NU VOR EXISTA CASE FARA ACCES CU ASFALT PE RAZA COMUNEI!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.