Conducerea PNL-istă a Companiei de Apă Sălaj lasă municipiul fără apă

Rudeniile fruntașilor liberali din Zalău, care au populat Compania de Apă Sălaj, în loc să găsească soluții la problemele reale ale societății, se țin de “gogoși” electorale.

Astăzi avem un exemplu din categoria specifică Partidului Național Liberal – “vorbe goale”❗️, iar în această categorie se încadrează perfect conducerea Companiei de Apă Sălaj. În loc să se preocupe de proiectele serioase de alimentare cu apă, reabilitare a rețelelor și implementarea de urgență a proiectului POIM, interesele lor sunt altele. Drept urmare, alimentarea cu apă a municipiului Zalău și a câtorva localități limitrofe este sistată, mii de oameni având de suferit de pe urma iresponsabilității constante a liberalilor.

Vă solicităm public, domnilor directori ai Companiei de Apă Sălaj, să remediați de urgență defecțiunile apărute și să aveți preocupare sporită în ceea ce privește alimentarea cu apă în bune condiții.

COMUNICAT emis de conducerea PSD Sălaj

2 thoughts on “Conducerea PNL-istă a Companiei de Apă Sălaj lasă municipiul fără apă

  1. Ati uitat sa ii puneti pe cei doi directori ai PSD. iar în poza e doar unul director. În concluzie cum mama masi stă treaba? PSD ARE DOI DIRECTORI DIN 3 IN CMPANIA ASTA DE FORMOL A JUDETULUI SALAJ SI TOT ALTII SUNT DE VINA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.